STOCKHOLM

Din effektiva flyttfirma


  • Erfarenhet från mer än 75 000 flyttar
  • Spara upp till 45 % med RUT-avdrag
  • Kostnadsfri offert med endast några klick

Våra tjänster


Vi utför bland annat flytt av bostad, flytt av tunga möbler som pianon och kassaskåp och magasinering. Hör av dig till oss för fördelaktiga paketerbjudanden eller om du behöver något extra för att underlätta din flytt. Dessa tjänster erbjuds både privatpersoner och företag.

Flytt av bohag

Att flytta ett hem är högst personligt och många olika behov kan finnas. Det är vårt mål att tillgodose vår kunds behov genom god kommunikation och flexibilitet.

Flytt av företag

Vi brukar säga att den ena flytten inte är den andra lik. Därför jobbar vi mycket med planering innan flytt för att vara tidseffektiva när vi flyttar större möblemang.

Flyttstädning

Lämna lokalen som du själv skulle vilja finna den. Befria dig från ett ytterligare moment att sköta vid flytt, så du i stället kan fokusera på det nya som väntar på dig!

Magasinering

Vi har tillgång till både större och mindre magasinerings lokaler, alla skyddade i en bra inomhusmiljö.

Varför välja oss


– Lämna tryggt över flytten & magasineringen av din bostad eller kontor till oss på Din Expressflytt.

Varje flytt ser vi som ett stort förtroende och vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska känna dig nöjd med resultatet. Att kunden känner sig trygg under flytten är viktigt för oss, därför håller vi alltid god kommunikation om vår process så att du som kund vet vad som händer. Vi vet hur många moment som en flytt kan innebära för dig och därför erbjuder vi även flyttstädning och magasinering för en stressfri upplevelse.

När du anlitar oss kan du räkna med tydliga besked och att vi håller vad vi lovat. Våra fordon är moderna och resultat anpassade. Den personal som kommer och utför flytten är kunnig och är väl informerad om vad som ska göras. De har alltid god tidigare erfarenhet av frakt och packning av gods. Vårt mål är att bli ditt självklara val när du ska flytta.

 

Våra rekommendationer

Vi är Din Expressflytt


Din Expressflytt startade upp år 2000. Vi har vårt kontor och lager i Stockholm. Vi ser varje flytt om unik och ser därför till att kundens önskemål alltid blir hörda. Vi erbjuder bland annat extratjänster som: nedpackning, uppackning; flyttstädning och möblering. Efter kundens behov erbjuds även magasinering, allt för en smidig flytt!

Vårt uppdrag är att göra din dag stressfri.

När du magasinerar dina föremål kan det vara frestande att använda dig av en självförvaringsenhet.
Det här får du hos oss:

  • 1: Förhindra skador
  • 2: Klimatkontrollerad lagring
  • 3: Större säkerhet

Så här går det till


LÄMNA UPPGIFTER OM FLYTTEN

VI UTFÖR FLYTTEN

VI TRANSPORTERAR

FÅ JOBBET GJORT

 

Stockholms mest rekommenderade flyttföretag